Vernissage

Idag hade då våran klass vernissage på atorpskolan och det var helt okej. Fick mina tavlor sålda. Träffade massa nice folk bla Jonas, kul att han var förbi. Kom precis hem och är mer trött än nånsin. FAST GLAD!!!!!!!!!! JAG SKA PÅ ANSTÄLLNINGSINTERVJU PÅ FREDAG!!! Göteborg, here I come.

Förövrigt, Valborgs <3 kommer firas med det bästa; Emelie, Karro, Likör och vin. Heja sverige!


Kate Moss <3

Förlåt

Har varit vääldigt inaktiv på senare tid, förlåt för det. Har som inget at skriva.

Enligt en billig kändistidning skulle det här vara min turdag. Den började med panik och ångesattack på morgonen, var påväg att klippa av mig håret och att hoppa ut på efyran. Huvva, otrevligt.. For hem från skolan ganska snabbt, köpte en lott för att ge min såkallade "turdag" en andra chans. Åt skogen med det, var inte enns nära på att vinna.

När jag kom hem tog jag en timmes promenad med Ebba och spände upp studsmattan med Lucas. Hann även läsa och sova en stund. Ikväll ska jag måla en tavla.

P.S, ny ljus design på G!

image192
Jag älskar dig Emelie!






Förtydligande,

Jag ska alltså göra en ny blogg men inte ta bort den här. Den nya ska vara mer av en dagbok (lite mer privat och inte lika allmän som den här). Kommer ha den lösenordsskyddad osv. Adressen är INTE blogspot som den gången jag tänkte byta sist utan kommer vara en helt ny.

Säg till om ni vill ha adress och lösen!

JAG VILL HEM

Just nu sitter jag i en datasal på skolan och vill hem så himla mycket.

Jag ska föresten göra en ny blogg, vill du ha adressen så kommentera så får du den! :)


Jaa!

Va kul, Björn Gustavsson kommer till stadsfesten. Jag är fakiskt himla förtjust i honom, sen är det inget minus att han är söt som en hundvalp heller.


Jag skulle, lätt. :$

Värt inlägg. Nej, jag måste skriva nåt mer, hm. Har sett nån form av dokumentärfilm hela dagen. Från nåt behandlingshem för anorektiker. Jättespännande!

Vad har jag gjort mer.. Jo jag har tränat och vart på två promenader. Sen har jaaag... Tänk på Emelie. Hoppas hon hade kul på illustratörkursen som hon skulle på. Saknar henne verkligen. Mylove! Sen, hm.. Vilat typ. Är trots allt forfarande krasslig.

Ikväll vet jag inte vad som händer. Ska nog se film med Lucas som igår, det var himla trevligt!

Nudå... ORKA haha, puss ;)


INNER BEAUTY IS FOR FAT PEOPLE
image189

Rubrik

Fyfan på allt.

Ut och springa nu.

Hejdå.

image187

Andas in, andas ut

Jag har precis varit hos veterinären med Molly, Lava och Alba. Efter det på Solbacken med mamma och handlade plus att jag har lämnat mitt CV lite varstans. Är peppad på att jobba! Dock inte precis nu, är fortfarande sjuk. Bättre men inte helt. Ska spendera helgen i min lillebrors rum och se på film med han. Vila vila vila.

Btw! Är du lässugen så läs den här:
image186
Har typ aldrig läst böcker idigare och nu har jag läst snart halva den här på några dagar. Den är brutal och underbar.

Lagg lagg

Blogg laggar ständigt.

Sen jag steg upp har jag hunnit söka sommarjobb på 3 platser, har inte fått svar från 2 av platserna och på det sista fick jag ett "vi ska ha dig i åtanke". Det sista hade varit ett "ja" om jag hade vetat att dom hade sommarjobbsannonser utsatta v. 10. Aja, får hoppas på dom andra plus att jag ska söka på typ alla ställen på solbacken idag. Är peppad fakiskt! Ser fram emot att jobba som icke-ferie och tjäna ordentligt med kääääsh. har skrivit ut en massa CV:n som ligger brevid mig och väntar på att bli utdelade.

image185

Sol, värme och ångest

Hej hej, jag är fortfarande sjuk. Mest av allt skulle jag vilja dö just nu. Har varit borta hela veckan och känner att jag missat HELT SJUKT MYCKET, jag har så mycket ångest att jag skulle kunna skära strupen av mig. Det är dessutom sol och typ 10 grader varmt ute och kan jag gå ut i det underbara vädret kanske? NEJ, för jag är cp-sjuk. Asså jag vill ba OSUHWIYD=E(YFW&¤#"!¤ECGVHOKÅ jag blir så arg.

image184

Sjukling

Inatt var som igår, somnade inte fören långt efter 12 och vaknade runt 4-5. sov mellan 9-11, annars har jag inte sovit en blund. Har dessutom dröm mardrömmar som vanligt, asså ååååh sämst! Mamma sa att jag måste vara hemma hela veckan vilket känns lite sugit med tanke på att jag faktiskt vill till skolan. Saknar ju Hanna. Mamma kom upp i mitt rum idag och hade köpt en bok åt mig, typ Hannibal rising fast i bokformat vilket jag vart jätteglad över, tack mamma!

Näe nu ska jag vila och se film tror jag.
Puss sötnos!


Börjar med att säga..

Tack Hanna för en supermysig helg!
Jag älskar dig över allt, allitd. <3<3<3<3
image182



Sen är det såhär att jag är grymt sjuk. Har 40 graders feber och kan knappt röra mig. Att skriva det här inlägget är bara det en insats. Det suger lite smått! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, har som inget på hjärtat om man säger så.

Jo, jag kan säga tack till min lillebror som är helt underbar. Han är min absolut bästa vän. TACK LUCAS!

image183

Fredag.

Typ sjuk igen... FUCK IT

3:ornas projektarbeten

Ja idag så skulle alla treor på skolan visa upp sina projektarbeten. Det var väll som det brukar. Mycket spring och stress och man visste som inte vart man skulle börja. Aja nog om det, som om du skulle bry dig!




IGÅR så firade jag och min älskling 3 månader! UNDERBART!
Jag älskar dig.





And that'd be fun; that'd be fun
And I'd write my school report
On "Why I love my jeans; why I love my jeans"
And oh! On my locker door
It's the coolest thing that you've ever seen







Sjuk igen?

Hoppas inte. Jag mår verkligen jättedåligt. Näe, ska strax ut och springa några kilometer för att se om det blir bättre.





I didn't eat yesterday
And I'm not going to eat today
And I'm not going to eat tomorrow
'Cuz I'm going to be a supermodel

'Cuz I'm young, and I'm hip and so beautiful
I'm gonna be a supermodel







Nackspärr + typ ryggspärr

Hemsk dag. Vaknade råtidigt efter en natt fylld med mardrömmar. For till skolan där allt var bajs hela dagen. Kom hem nyss och allt är fortfarande skit. Huvva, jag är så trött.

ORKA

image177

Måndag

Hunger soon passes and sickness soon tires
Legs bend, stockinged I am twiggy
And I dont mind the horror that surrounds me
Self-worth scatters, self-esteems a bore
I long since moved to a higher plateau
This disciplines so rare so please applaud
Just look at the fat scum who pamper me so
Yeh 4st. 7, an epilogue of youth
Such beautiful dignity in self-abuse



Vilken dag

Piercade två brudar. Älskade Karro och hennes låssassyster Anna. Flätade även in Karros dreads plus att vi såg en massa bra filmer. Puss på er!


Karros industrial


Annas navel och Karros hår halvklart


Karros hår, klaaart


Martin var med


Coolingen själv drog en lite sne pose i spegeln

image173
Jag älskar dig och saknar dig så himla mycket.

Söndag

Nu har jag varit vaken i ungefär en timme, jag ska ner på travet och fota alla i styrelsen.. Gud så himla jobbigt det kändes asså. Aja måste fara snart ska bara hitta nån buss att ta.
Ciao!


Godmorgon

Nu har jag tagit en riktig sovmorgon vilket var riktigt nice! Idag år vi väll se vad som händer, Moa kommer till Skelefteå så jag ska kanske åka ner och träffa henne. Men vi får se hur det blir, vet inte när hon kommer eller vart hon ska osv. hade egentligen inte så mycket mer att säga än att Hanna Fjellstedt är världens bästa. Jag älskar dig över allt hjärtat! Du gör mig såååå happy! <3 Saknar dig.

image168
Gorgeous Marianne Berglund!

Fredag!

Om allt går som det förhoppningsvis ska så ska jag på myspartaj hos serrie ikväll. Men vi får se hur det blir! Annars ska jag ligga hemma och chilla framför tv:n haha. Imorse var jag på bup igen. Det var väll som alltid. Huh.

Jag märkte nyligen att om jag går jag ner 2 kilo till så ligger mitt BMI på 17,2. Det vart väll en mer eller mindre chock då jag läste detta:
"Med låg vikt vid AN menar man en vikt som är minst 15% under den förväntade vikten som i sig bestäms av kön, ålder och längd. För vuxna anses ett så kallat Body Mass Index (BMI) under 17.5 som allvarlig undervikt."
Jag har alltså nästan allvarlig undervikt. Hur går det till? Jag ser ju fortfarande ut som typ en val som bara ätit skrovmål hela sitt liv. Jävla skit, dom ljuger!

Jaja nu ska jag knarka lipsyl för att jag är jättetorr, sen ska jag ut och gå en promenad tror jag!
Pusseli

image167


It's not so easy loving me
It gets so complicated
All the things you've gotta be
Everything's changin
But you're the truth
I'm amazed by all your patience
Everything I put you through

HANNA

Gondnatt!

image158image159image160image161image162image163image164image165image166

Åh så sött

Mamma träffade en gammal vän idag på ica som sa att hon vid ett tillfälle bläddrat igenom skolkatalogen och plötsligt fastnat vid någon och sagt till hennes son John "det där var det vackraste jag har sett", det visade sig vara JAG hahahahahaha! Så himla söt.

Skola

Just nu sitter jag på skolan och har foto... Vill verkligen hem, jag svimmade nästan ett antal gånger, har typ bara legat i estetsofforna hela dagen och vilat. Ulf for och köpte massa mat och kaffe åt mig för att han trodde att jag hade näringsbrist för att jag inte äter. Det var sött av honom även om Emelie åt upp det åt mig. Jag drack dock upp kaffet. Tack Ulf du är så himla snäll!




image157

Jag härmar Hannie

ÅTTA SAKER OM DIg SJÄLV
1. Är du singel?: Verkligen inte!
2. Är du lycklig?: Nej
3. Är du uttråkad?: Nja, stressad mer
4. Är du ledsen?: Nej
5. Är du italienare?: Sí!
6. Är du cooling?: Bara då jag har mina brillor
7. Är du från irland?: Yes!
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Jag vet inte

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Asså nej
2. Har du någon gång blivit sårad?: Jo
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: Ja
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? Mmmh..
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: Japp!
6. Har du haft en hemlig beundrare?: Haha jo
7. Är du kär?: Absolut!
8. Vill du gifta dej när du blir stor? Får vi väll se då!

TVÅ ALTERNATIV
1. Bilddagboken eller lunar?: Bdb
2. Hår eller ögon?: Både och
3. Katter eller hundar? Både och
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?:  Everyone I know goes away, in the end
5. Tv eller internet?: InternÄtet
6. Coca-Cola eller Pepsi?: Vatten
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll? Både och, bara det slutar i sängen
8. Pengar eller lycka?: Både och
9. Dag eller natt?: Både och
10. Msn eller mobil?: Både och, mest mobil dock

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån?: Ja
2. Brutit ett ben?: Nej
3. Gjort nåt du ångrar?: HAHA mmh..
4. Hoppat Bungee Jump?: Nej
5. Ljugit för någon du tycker om?: Ja
6. Ätit en hel tårta?: Nej, men en halv på fyllan
7. Gjort bort dig offentligt?: HAHAHA mmmmh..
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: Oh lord, yesss....
9. Gråtit när ett husdjur dog?  Ja
10. Velat försvinna?: Ja

SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde: Emelie
2. Telefonsamtalet du fick: Jonas
3. Personen du var med: Emelie
4. Roligaste grejen som hänt: När vi hade livräddning på gympan
5. Personen du smsade: Jonas
7. Du skrev till på myspace:  Mew
8. Du skrev till på apberget: Vet inte, orkar inte kolla
9. Du tillbringade natten med: David
10. Du kramade: Patrik

Sött folk

jag fick två jättesnälla kommentarer idag!

"Jag har aldrig sett någon bära en septumpiercing så stilrent och naturligt vackert som du."
- Emelie Paldanius

"Har du fått smalare ben Moa?"
- Simon Silfvenius


Skola

Nu sitter jag på skolan och har engelska. Slutar snart. Fint väder ute. Hm.
Ska på stan och köpa lite grejs innan jag far hem. Mysmys.

image155

EMELIEEE <3<3<3<3 HAHA så blond och söt <3<3<3<3
lavulavulavu

Onsdag

Satan vad snabbt veckorna går!
Jag missade bussen och första lektionen men det sprollar. Ska ta 10.50 bussen istället. Hade egentligen inget att skriva. Uh. Värt?




Agyness <3



I don't know what hurt you
I just, I wanna make it right
Cos girl I'm sick and tired of trying to read your mind

Bio ikväll

Med David och Patriiik ikväll! Det var jäääättemys, synd bara att filmen sög. 10 000 BC, 10 000 BC full of shit. Aja, Jag vart jätteglad över att någon äntligen hörde av sig och ville göra nåt, det är det ingen som gör annars. Alltid jag som måste vara på folk och det suger ju. Annars var sällskapet underbart, härligt att vara med folk som har samma sjuka humor som jag, vi skrattade oss genom hela filmen i princip. David är en av mina allra bästa vänner. Har saknat att umgås med honom. TACK David för att du är bäst, puss på det!

Aja nu är jag hemma och funderar på att lägga mig. Kändes jobbigt att gå och duscha nu så det gör jag imorgon istället. Intressesmurfarna hoppar. Godnatt.

Och eftersom att blogg.se är helt SÄRT just nu så kan jag inte lägga upp en bild på Agyness Deyn som jag hade tänkt. Hon är fett snygg. Får lägga upp en bild sen. Intressesmurfarna hoppar igen känner jag.

Godnatt på allvar.

RSS 2.0