Hej

Hejhejhej

Jag vaknade för nån timme sen av att min lillebror petade i mina kinder och lät konstigt. Jag vart glad. Kan man vakna på ett bättre sätt? Jo faktiskt, man skulle kunna vakna i Hannas säng. Det skulle vara nåt! <3

Alldeles nyss ringde Emelie och frågade vad som händer på nyårs. Svar:
INGEN ANINGGGGG!!! Asså inget är på G. Jag blir arg. Förra året, det var väll sådär, jag minns inte så mycket. Alldeles för mycket alkohol.. Visst jag skulle inte tacka nej till att dricka i år men jag låter nog hellre bli. Palla betala för att inte minnas något och att må skit dagen efter liksom!
Hör av dig om du vill hitta på nåt jag är 100% free =)

Iallafall idag har jag inte hunnit göra så mycket. Jag vill göra nåt ikväll. Så jag säger det igen,
Hör av dig om du vill hitta på nåt jag är 100% free =)

Nu orkar jag inte skriva mer.
pusshej<3




Jag mår jättedåligt

Jag vill verkligen inte till stockholm på tisdag. Usch

Jag jätteledsen idag, jag orkar inget. Jag tänker för mycket. Jag skulle haft någon nu asså.
Förövrigt hatar jag alla för att dom inte är med mig ikväll, jävla sär!

ASSÅ NÄE jag vill bara grina!!!!!!111111111111111111111111111 Åhhh.............. :(

I'd like to stay
but every day
everything pushes me further away
if you could show
help me to know
how it's supposed to be
where did it go?

pleading and
needing and
bleeding and
breeding and
feeding
exceeding
where is everybody?

trying and lying
defying denying
crying and dying
where is everybody?

God Jul

TEVLIG JUL :)
trevligaste på länge må jag säga.

Inga sura miner, inget tjaft, inga tårar

Fick en massa kuliga saker med:

* Ny laptop
* Staffli
* Bio presentkort
* Presentkort på H&M
* Presentkort på Make up store (what? aja)
* Singstar
* En film
* En kalender
* Pengar
* Mobilpengar


Säkert nåt mer men jag minns inte=)


Puss


You spoke with no words

Hej vi loosade dundercupen.
jag försov mig.

jag vill inte skriva nåt :(

came for you
Just to feel you
Finally
Break in two

I would that you
Spoke with no words
Like paper cuts they hurt


Cicada,

Sing like it was afternoon already

Call for your Love

It is bulit soon to end
This heart is

 

<3<3<3<3<3

Happyface

Åh jag är så himla glad! Jag har gjort klart mina 2 uppsater som jag gruvat mig över sista två veckorna. JIPPI, heja m ig kan jag bara säga! Sen gör ju Hanna mig gladare än gladast. Hon är en riktig stjärna! <3

Idag har jag verkligen inte gjort ett piss. Eller jo, var förbi vårdcentralen och kollade upp mina andningsbesvär. De gjorde några tester för att se om det är streptokocker eller något annat busigt som spökar i halsen. Dock trodde dom mest att det hade med min panik/stressångest att göra då de började ställa frågor om hur jag har det till vardags. Men nu då jag gjort bort allt som jag möjligen kunnat vara stressad över så borde det ju försvinna. Får väll se hur jag mår framöver!


Då jag kom hem så stupade jag i sängen och sov tills klockan var 2. Då kom mamma in i mitt rum och sa att vi måste till skolan och hämta min cykel! Jag cyklade nämligen till skolan i måndags och har inte orkat cykla tillbaka den (är drygt 1,2 mil). När vi kom till skolan så vart jag först lite rädd då jag såg att cykeln inte stod där jag ställde den. Då jag gick närmare såg jag att någon flyttat den typ 10 meter hahaha! Dom upptäckte väll att den var för skrotig för att sno. =) Så vi spände fast den baki bilen och åkte hem.

Väl hemma gjorde jag en macka med tanke på att jag inte ätit sedan nästan ett och ett halv dygn. Men jag åt aldrig upp hela för jag började må så dåligt. Satte mig mid datorn och lyssnade på musik medans jag väntade på att Hanna skulle logga in, som hon tillslut gjorde och jag vart lika glad som alltid! <3 Sen har jag väll inte gjort mer än att jag har ätit middag, gjort min läxa och suttit här. Jo just det, såg Star Wars episode I på sexan. Det är nåt med dom där jävla filmerna asså, haha. =) Efter det var det dubbelavsitt av scrubs och efter det hade jag faktiskt tänkt sova men det kunde jag inte. Så nu har jag slagit på tv4 + för att se Medium, yay! <3 Efter det blir det förhoppningsvis godnatt. Åh, just det, imorgon är det dundercupen. Hoppas verkligen jag slipper spela. Usch! Vi kommer dock ganska kuligt utklädda så det blir väll skoj. =) Näe nu ska jag se klart medium, sen sova.
<3

Pusshej! =]

Mest nötta;
Kent - Utan dina andetag




People ask if I'm in love with you
Because I'm sitting here with your picture
And smiling to myself
I'm kinda lost in my own thoughts of you
My heart speaks before my mind thinks through
And I blush as I say yes




Nä nu!

Jag hatar min blogg redan. Hatar att skriva i min blogg för det blir alltid nått kort och ovettigt. Så därför hade jag tänkt skärpa mig och börja göra lite mer seriösa och utvecklade inlägg som faktiskt är värda att läsa. Det är ju egentligen ganska simpelt, jag behöver liksom bara dela med mig av hur min dag har varit typ, det blir ju lite längre och värdare än tidigare inlägg iallafall!

Så iallafall, idag klockan 07:30 ringde eller rättare sagt SKREK min mobilväckare. Jag var helt sjukt glad över att jag inte hade försovit mig och att jag desstom lyckades ta mig ur sängen då väckaren väl ringde. Glädjen varade dock inte länge, då jag skulle gå till bussen så är typ världen gjord av is. Och eftersom att Kågeäng är så bortglömt som det är så har ju ingen sandat heller. Så efter 10000 bailingar och piruetter så lyckades jag tillslut ta mig till bussen. Otroligt nog missade jag den inte vilket gjorde mig på riktigt bra humör igen. =)

Då jag väl kom till skolan var Hanna det första jag såg! <3 Kan det bli bättre, neeeej! Dock hade jag ingen tid att prata då jag tvingades följa Ulf och köpa halstabletter för att sedan springa till lektionen. Lorenz var impad att jag var i tid, typ första gången på nån månad jag kommer i tid till mentorstiden haha. =) Nu är det bestämt hur vi ska vara utklädda till dundercupen iallafall och vilka som ska spela. CPPETRA hade anmält mig utan att jag visste det!! =( Så jag måste typ vara med. =(

Efter mentorstiden hade vi kultur och idéhistoria vilket jag sett fram emot i en vecka för att vi skulle se en film om hur alla stora konstnärer under renässansen målade sina tavlor. Duktig som jag är somnar jag efter 5 minuter av filmen och missar allt. Det jag hör läraren säga efter filmen är "Jaa visst var det spännande?! Nu kommer ni nog aldrig se på alla gamla tavlor på samma sätt längre!" Och alla bara höll med och tyckte det var jättecoolt, jag vart sååååå sur! Och inte berättar dom heller efteråt, bara för att retas. =( Bajs!
Sista nattvarden, Leonardo da Vinci


Resten av dagen har jag typ inget minne av annat än att vi hade cpgympa och cpav-bild med en cp-lärare. For hem tidigare och det första som händer är att Adde ringer och vill ha pratsällskap IGEN, han ringer typ varje dag haha. Iallafall vi pratade ett tag och nu sitter jag här och orkar verkligen inte skriva nåt mer, vart ju jättejobbigt i längden ju. =( kommer typ aldrig göra ett sånt här inlägg igen hahaha! =D

Dagens mest nötta;
Tori Amos - Jackie's strength
image26



HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

Mirror mirror on the wall

Asså näe.
Undrar om det finns någon som hatar sitt utséende som jag gör. Och inte bara mitt utséende, jag vill ha en ny garderob med. Jävla skit att världen ska vara så orättvis. Jag säger inte att jag har dåligt självförtroende eller så, jag hatar bara hur jag ser ut. Fick jag ändra på hela mig skulle jag ändra på allt.




Asså vilket bajs-emo-jag-hatar-mig-själv-och-mitt-utséende inlägg det här vart. Men jag har kris, jag vill verkligen bli nöjd med mig själv för en gång skull. ÅÅÅÅÅÅÅHHHHHH!!!

Förövrigt funkade inte bögsprejen för mitt hår är åt helvete.
JAG ÄR ARG

Fast också jätteglad, för jag hann träffa världens bästa hanna idag, hon gör mig alltid så himla glad! <3<3<3<3

Helgen har varit KUNG

Fredag = PG hos adde med adde, eric, jonas, kalle, andreas och ismon!
mysmys.

Lördag = VÄRLDENSBÄSTAHAnna och andré, det var bäst.
<3<3<3<3



Jag har inte skrivit på ett tag för jag är lat och tjock.
Jag har inget att skriva nu heller.

Eller jo, imorgon ska jag köpa saltvattensprej för mina sista 40 spänn, mitt hår är hemskt och jag hoppas det blir kul av det.

IAAAAF SÅ GONATT NU puspsuspsuspupsuspspuspspussss

Ge mig sommar

vart inspirerad av hanna=)
SOMMAR!!!11<333




<---HAHAHAHH SOMMARLOV, doris (U)

Jaha

Jaha.

Jag har precis duchat.
Börjat på en ny tavla också.
Ni får se sen tihi.



I miss your body and soul so strong that it takes my breath away
And I breathe you into my heart and pray for the strength to stand today

Why do we crucify ourselves?

Bläääääääääääääää, jag somnade aldrig inatt så jag har typ vakat ofrivilligt. Jag mår helt sjukt illa, känner mig allmänt äcklig och trött.



Haha randombild från i våras som jag hittade, inlevelseN!
Jämmför hårlängden då och nu ;o


You're my eternal sunshine

I look forward to our next moment together
Even when it's raining it feels like the best weather




Godmorgon

Jag mår skit.
Det blir bättre sen =)





2 AM and I'm still awake, writing a song
If I get it all down on paper, it's no longer inside of me,
Threatening the life it belongs to
And I feel like I'm naked in front of the crowd
Cause these words are my diary, screaming out loud
And I know that you'll use them, however you want to

Jag föll för trycket

Jahaja så då har man själv skaffat en dum blogg som alla andra för 12:e gången. DOCK ska jag faktiskt vara lite mer aktiv nu än jag har varit tidigare, eller ja det har jag ju sagt varenda gång men nu menar jag det verkligen!
Jag såg nyss idol och det är väll som det alltid har varit antar jag. Uppblåst och överdrivet, dock tycker jag att de flesta som varit med i år har varit helt okej. Eller ja, då menar jag typ bara Christoffer då, men.. Äh orka.

Hoppas Marie vinner för Amanda låter som en skarrig skata som försöker skita ut en typ en diskmaskin eller något.

Näe nu ska jag se Fredag hela veckan sen ska jag lista ut hur man pimpar sin blogg så den blir lika snygg som Hannas.
Puss!

image1
it's true, life will smile for you

RSS 2.0